RECENZE: ASUS ZenBook Flip 13 UX363 - 13.3'' konvertibilní, kovový, 11. generace Intel

5. 11. 2020 06:20    Rubrika: Recenze    Autor: Tomáš Valenta

Reproduktory


Dvojice reproduktorů se nachází v předních rozích spodní strany základny. Jak je dnes zvykem, nechybí certifikace známého výrobce, která má značit vyladění zvukového profilu na míru daného přístroje (v tomto případě od Harman/Kardon). Zvukové podání spadá do lepšího průměru. Navzdory malým reproduktorům působí zvuk relativně bohatě a není plochý, zřejmě díky velkým rezonančním bloků ve tvatu písmene L. Notebook se také snaží vytvářet prostorový efekt, což se mu s ohledem na malé rozměry docela dobře daří. Na sledování seriálů či YouTube je kvalita zvuku naprosto dostačující. Rozhodně potěší solidně vysoká maximální hlasitost.

V notebooku je předinstalovaná aplikace DTS Audio Processing, ve které si lze zvolit některý z předpřipravených profilů. Továrně je zvolený režim Hudba, který je zároveň jediný použitelný. Aplikace umožňuje také omezené nastavení uživatelského profilu, klasický pásmový ekvalizér byste ovšem hledali marně.

Webkamera


Uprostřed rámečku nad displejem se nachází webkamera s klasickým HD rozlišením (1 280 × 720 pixelů). Kvalita obrazu je přinejlepším průměrná, podobně jako většina konkurentů napříč značkami. Za podzimního šerého dne je obraz rozmazaný, postrádá věrné barevné podání a záznam je trhaný. Na nenáročný Skype či MS Teams je webkamera postačující, na cokoliv vážnějšího se nehodí.

Recenze

Diskuse