RECENZE: HP Elite Dragonfly - 13,3'' tenký, stylový a překlopný notebook do pracovního prostředí

15. 7. 2020 06:20    Rubrika: Recenze    Autor: J Z

Reproduktory

Notebook je vybaven čtveřicí reproduktorů zajišťujících stereofonní zvuk. Malé reproduktory vedle klávesnice míří nahoru a zajišťují pouze výšky. Zbytek spektra mají na starosti reproduktory v předních rozích, které míří do země. Zvuk je s pomocí softwarového rozšíření Bang & Olufsen překvapivě dobrý – zejména na poměry tak malého a tenkého notebooku. V této velikostní třídě patří rozhodně ke špici.

Párkrát se mi stalo, že při pozastavení a opětovném přehrávání videa na Youtube v přehrávači Firefox došlo k vypnutí softwarového vylepšení zvuku, což kvalitu zvuku výrazně degradovalo. V takovém případě bylo nutné spustit aplikaci Bang & Olufsen a rozšíření nejdříve vypnout a následně znovu zapnout.

Webkamera a mikrofon


Ve víku nad displejem je pod posuvnou krytkou schovaný objektiv webkamery pouze velmi základní kvality (dobé webkamery už nejspíš nikdo nedělá). Její aktivitu hlásí bílá dioda a v okolí se ještě nachází světelný senzor (pro nastavení jasu displeje) a dvojice mikrofonů se schopností odfiltrování okolních ruchů.

Recenze

Diskuse